Stap aan boord voor een unieke ervaring op het water! Bij ZSC Broechem bieden we gepersonaliseerde privélessen aan in het zeilen, surfen en wingfoilen die perfect zijn afgestemd op jouw behoeften en vaardigheidsniveau.

Of je nu een beginner bent die nog nooit een zeil heeft aangeraakt of een ervaren zeiler/surfer die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze ervaren instructeurs staan klaar om jou te begeleiden. Onze privélessen zijn ideaal voor individuen, families of kleine groepen die op zoek zijn naar een persoonlijke en op maat gemaakte watersportervaring.

Tijdens onze sessies leer je niet alleen de basisprincipes van het zeilen of surfer, maar krijg je ook de kans om je vaardigheden te verbeteren in een ontspannen en vertrouwde omgeving. We streven ernaar om jouw zelfvertrouwen op het water te vergroten, terwijl we ons richten op veiligheid, navigatie en plezier!

Wacht niet langer om de watersport te ervaren. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw privéles te plannen en de prachtige wereld van de watersport te ontdekken. Vaar en surf met ons mee en laat je passie voor tot leven komen!

Zeil- en surfclub Broechem biedt het hele seizoen privé-cursussen zeilen aan in blokken van 3 uur.

Prijzen

  • Individueel        € 90,00 per 3 uur
  • Twee personen  € 120,00 per 3 uur
  • Drie personen   € 150,00 per 3 uur
  • Vier personen   € 180,00 per 3 uur

De prijs van een cursus omvat het gebruik van het materiaal, een zwemvest en een verzekering voor medische kosten. Een annuleringsverzekering is niet inbegrepen.

Voor info en boeking neem contact op met Gert@zscbroechem.be