Maak je helemaal klaar voor het avontuur!

Zo leuk dat je voor een zeil- of windsurfkamp bij ZSC Broechem koos. Spannend, een beetje zenuwachtig? Niet nodig! Op deze pagina geven we alvast alles mee wat je moet weten.

Waar moet ik zijn? En wanneer?
Het kamp gaat door aan het spaarbekken in Broechem. Geef op de GPS ‘Oelegemsesteenweg 43B’ en hij brengt je tot vlak voor de deur. De lessen starten om 10u en duren tot 16u30. Natuurlijk ben je al iets vroeger welkom om je klaar te maken. Zo kunnen we er om 10u meteen invliegen. Maandagochtend verwachten we je zeker iets vroeger, zo kunnen we alle administratie afhandelen.

‘s Morgens wordt er opvang voorzien vanaf 8u30. Na de cursus blijft de kantine geopend tot 17u30.

Wat breng ik mee om aan te doen?
De zon werd alvast besteld! Vergeet dus zeker geen zonnecrème. Breng kledij die nat mag worden mee; zwemshort, T-shirt, sandalen of waterschoentjes…. Of heb je misschien een eigen wetsuit? Vergeet ook zeker geen reserve kledij, want je weet maar nooit…. Natuurlijk hopen we op stralend weer, maar dat kan ook wel eens anders zijn. Een regenjas, trui… zijn dan geen overbodige luxe. Tijdens het kamp voorzien we voor iedereen een reddingsvest. Ook hebben we een hele serie wetsuits ter beschikking voor wie er eentje wil dragen.

Kan ik iets eten of drinken?
In onze kantine hebben we een uitgebreid aanbod aan drankjes en kleine snacks. Er zijn ook warme snacks te verkrijgen. Bestel deze ’s morgens voor 10u in onze kantine en ’s middags ligt het voor je klaar. Je ouders kunnen een drankkaart aan maken zodat je zelf niet met geld moet rond lopen. Natuurlijk mag je ook van thuis een heerlijke lunchpakketje meebrengen zoals alleen mama of papa dat maakt. 

Moet ik nog ergens aan denken?
Een tegemoetkomingsattest van de mutualiteit? Vergeet dat zeker niet bij aanvang van de week te overhandigen aan je monitor. Is dit niet je eerste zeil- of surfkamp? Vergeet dan zeker maandagochtend je zeil&surf boekje niet af te geven.

Vlak voor de start van het kamp mailen we jou nog eens alle info door. Zijn er toch nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Via mail kan je terecht bij scholing@zscbroechem.be

We kunnen haast niet meer wachten om jou te mogen verwelkomen op onze club.

Tot binnenkort! Het ZSC Team

Aftellen naar de zomervakantie!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec