Pad: Home > Alarmsysteem

Agenda

Info Contact Cursussen Training Wedstrijden Prikbord

 

Ons clubgebouw is beveiligd met een alarminstallatie. De toegang tot de botenloods en surfloods is alleen voor personen die daar materiaal hebben. Wanneer het liggeld betaald is wordt de persoonlijke code gemaild. Ontvang je geen code, neem dan contact op met roland(krol)zscbroechem(punt)be(link)Roland (0477931565).

Toegang zeilloods: via de kleedkamers en de gang naar de loods, daar kan je op het cijferklavier het  alarm ontwapenen.  Dit doe je door je code in te geven en vervolgens op de knop "uit" te drukken.

Toegang surfloods: poort 7 heeft een cijferklavier om die poort te openen, binnen moet je dan op het cijferklavier het alarm ontwapenen.  NA 20  MINUTEN SLUIT DE POORT AUTOMATISCH !!!  Je moet erop letten dat je deze poort in het slot helpt als ze sluit, anders gaat het alarm af !!!

Kantine: mensen met een sleutel voor de kantine kunnen binnen via de dubbele deur of vanuit de zeilloods door de gang van het sanitair naar de kantine.  Zowel het contact op de dubbele deur als de sensor in de kantine hebben een vertraging waardoor je in normaal tempo naar het klavier kan gaan aan de deur naar de keuken om de installatie te ontwapenen.

De schuifdeuren naar het terras en de buitendeur van de keuken hebben geen vertraging.  Zogauw je die opent gaat het alarm onmiddellijk af !!!

Geef je persoonlijke code NIET door aan vrienden of andere leden.  De installatie registreert elke code die ingetikt wordt, waardoor we in het geval van diefstal altijd kunnen nagaan wie er binnen is geweest in het clubgebouw.  Als dit gebeurt met jouw code, kan jij aanzien worden als mogelijk aansprakelijke voor de diefstal !!!